Träning efter graviditet

Tough Mama

katinkaigelberg_2013721För dig som vill komma igång med träningen och bygga en stark och stabil kropp efter graviditet. Det spelar ingen roll om du är nybliven mamma eller om det har gått flera år sedan förlossningen, alla tränar efter sina egna förutsättningar.

Tough Mama är en rolig, säker och effektiv träning i mindre grupp tillsammans med PT i en tillåtande och peppande miljö. Träningen är indelad i olika nivåer: Mammamage och Fortsättning.

Max 6 deltagare. Barn är välkomna att följa med på träningspassen.

 

Mammamage

Första steget i din återträning efter graviditet. Här återfår du kontroll och stabilitet i bålen på ett säkert och effektivt sätt. Du får personlig guidning till aktivering av rätt muskulatur och stöttning i ditt övningsutförande. Mammamage är skonsam träning som du kan börja med direkt efter förlossningen. Vi träffas och tränar 6 tillfällen tillsammans. Du får även hemövningar att göra mellan träningstillfällena för bästa resultat.Cert-tranare

Pris 1690 kr. Vid köp av Mammamage erbjuds halva prisetdiastasundersökning.

Torsdagar 10.15-11.00

Kursstart 21/9

Anmäl dig till jannica@hrcuppsala.se

 

Fortsättning

Funktionell styrketräning för hela kroppen med varierade övningar anpassade för nyblivna mammor. Vi använder oss av gummiband, vikter, bollar, bräda och egen kroppsvikt. Vi fokuserar på muskelgrupper som påverkats mest av graviditeten, såsom bål, rumpa och skuldror. Du lär dig tekniken i övningar som du sedan kan göra på egen hand. Du bör ha en grundkontroll i bålen och en efterkontroll hos barnmorska rekommenderas.

Klippkort 8 tillfällen 1850 kr.

Tisdagar fr.om 12/9 16.00-16.45

Torsdagar fr.o.m 14/9 11.15-12.00

Jannica Swärdh
Jannica Swärdh, Personlig Tränare specialiserad på mammaträning, 3-barnsmamma

Boka passen här:

Boka online

Varmt välkommen med frågor eller intresseanmälan till jannica@hrcuppsala.se!

Passar inte tiderna? Mejla mig förslag