HRC Hälsa- och rehab i Uppsala

HRC drivs av Mikael Swärdh och Anna Vesterberg.  Mikael är legitimerad naprapat och medlem i svenska naprapatförbundet och därmed patient- och ansvarsförsäkrad. Anna är bl a. lednings- och verksamhetsutvecklare.

Vi arbetar för att minska fysisk och psykisk ohälsa genom att erbjuda individer och organisationer/företag både friskvård genom förebyggande arbete och hälso- och sjukvård för behandling och rehabilitering.

På HRC finns läkare, naprapater, fysioterapeut (fd sjukgymnast), psykologer, coach, ledning- och verksamhetsutvecklare, personlig tränare, kostrådgivare och massör som både arbetar individuellt och i team (mulitimodalt) för att kunna erbjuda den bästa frisk- och hälsosjukvården för dig som kund/patient. Läs mer om våra medarbetare under fliken ”Om oss/Medarbetare”

Vår verksamhet är trivsamt belägen i centrala Uppsala i stadskärnan Luthagen på Sturegatan 1 och det finns gott om parkeringar vid vår verksamhet.

Vi har läkarmottagning, psykoterapi/KBT, naprapat- och fysioterapeutbehandlingar med bl a. stötvågsbehandling, dry-needing och ultraljudsundersökningar samt friskvård med te x. PT, yoga, massage, mindfulness, kostrådgivning, coaching m m.

Vi driver en omfattande utbildning- och företagsutvecklingsverksamhet som ligger i linje med vår övriga verksamhet. Utbildningar för högsta ledningar linjechefer,egenföretagare HR och kvalitetsfunktioner    m. fl i syfte med att stödja i arbetet med att förebygga fysisk – och psykisk ohälsa. Se mer under fliken ”Utbildningar”

 

Vi har ett helhetstänk gällande hälsa och jobbar löpande med att förbättra vårat utbud och möjligheter till samarbeten.

Vidareutbildning finns inom ortopedisk medicin, idrottsmedicin, kost och träning för prestation .

Bokning sker online, via telefon på 018-504240 eller genom att använda vårt kontaktformulär.

Dina kontaktuppgifter

 

Svara på följande fråga så vi vet att du är människa och inte någon spam-robot