HRC – Hälso & rehabcenter i Uppsala

På Hälso & Rehabcenter arbetar för att minska fysisk och psykisk ohälsa genom att erbjuda privatpersoner och organisationer/företag både friskvård genom förebyggande arbete och hälso- och sjukvård för behandling och rehabilitering.

På HRC finns naprapater, fysioterapeut, psykologer, personlig tränare, kostrådgivare och massörer som både arbetar individuellt och i team (mulitimodalt) för att kunna erbjuda en bredd inom hälso- och sjukvård samt friskvård för dig som kund/patient. Läs mer om våra medarbetare under fliken ”Om oss/Medarbetare”

Vår verksamhet är trivsamt belägen i centrala Uppsala i stadskärnan Luthagen på Sturegatan 1 och det finns oftast gott om parkeringar runt kvarteret.

Vi erbjuder naprapat- och fysioterapeutbehandlingar med bl a. stötvågsbehandling, dry-needing och ultraljudsundersökningar samt friskvård med te x. PT, yoga, massage, kostrådgivning mm. Vi har även psykologer på plats som med olika inriktningar som tex KBT, ACT, PDT och stress/smärtrehabilitering.

Här bedrivs också en utbildning- och företagsvård som ligger i linje med vår övriga verksamhet och som vi ständigt utvecklar. Vi har ett helhetstänk gällande hälsa och jobbar löpande med att förbättra vårat utbud och möjligheter till samarbeten .

Bokning sker online, via telefon på 018-504240 eller genom att använda vårt kontaktformulär.

Dina kontaktuppgifter

 

Svara på följande fråga så vi vet att du är människa och inte någon spam-robot