”Lennart kommer tillbaka” Utbildning om om utmattning

Är du chef, ledare, HR personal eller har en arbetsgrupp som har en eller flera medarbetare som är utmattad är detta en utbildning för dig. Egentligen borde alla gå den eftersom det hända vem som helst.

Utbildningen har vuxit fram efter utkastet till en berättelse med samma namn. Det handlar om chefen Lennart som ”drabbats” av utmattning och om hans liv före utmattningen hans kamp att komma tillbaka men även om hans kollegor, tf chef och arbetsgrupp och familjeliv.

”Lennart kommer tillbaka” är en utbildning som blandar teori med praktik. Kursledarna är leg psykolog, Kim Stjernström, leg läk och specialist i allmänmedicin Carl Lezek Sinclarin, ledning-och verksamhetsutvecklare samt chefscoach Anna Vesterberg, samtliga verksamma på HRC, Hälsa & Rehab, i Uppsala AB.

Kim Stjernström och Anna Vesterberg har lång erfarenhet att arbete med problemet ur varsitt håll/olika perspektiv. Leg läk Carl Lezek Sinclair står för den medicinska kunskapen. Tillsammans har de utvecklat Lennart till en tvärprofessionell utbildning för att ge deltagarna ordentligt med information och råd i denna fråga som många upplever som svår att hantera.

Detta multimodala team kommer att ge en faktaspäckad heldag baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet om det växande problemet med utmattning och utmattningsdepression.

Exempel ur utbildningen:

  • Vad är utmattning och hur ter sig det fysisk och psykiskt
  • Vem blir utmattad
  • Hur behandlar man utmattning
  • Hur förebygger man, ”early warnings”
  • Vad har arbetsgivaren för legalt ansvar
  • Hur ser rehabprocessen ut
  • Arbetsledning under och efter sjukskrivning

Heldagsutbildning inkl. lunch och fika 6 500kr + moms

Anmälning och mer information finns på http://www.hrcuppsala.se/lennart-kommer-tillbaka-en-utbildning-om-utmattning/

För företagsinterna utbildningar maila anna@hrcuppsala.se

Utbildningen hålls både som öppen utbildning men kan utföras företagsintern hos oss eller på plats hos kunden.

Utbildningsdatum 2018:

Torsdag 6 september

Torsdag 18 oktober

Torsdag 29 november

Välkommen!