Kroppsanalys

Vi utför kroppsanalyser och ger råd om kost och träning efter mätresultaten och kundens förutsättningar och mål. Analysen baseras på en BIA-mätning, som är en vetenskapligt erkänd metod för mätning och analys av kroppens sammansättning och visar fördelningen mellan vätska, fett och muskelmassa.

Varför är kroppens sammansättning intressant? En ofördelaktig fördelning av fett och muskler har en negativ inverkan på ämnesomsättningen och den hormonella balansen och är en av de vanligaste anledningarna till att man inte lyckas med varaktig viktnedgång. BIA-värdena ger en bra bild av ditt utgångsläge, vilket ökar förutsättningarna för en realistisk målsättning och en individanpassad rådgivning. En uppföljning avslöjar sedan hur dina livsstilsförändringar har påverkat din kroppssammansättning och resultaten blir mätbara. Detta i kombination med motiverande samtal och tydlig målsättning ger dig mycket goda förutsättningar att uppnå dina mål oavsett om det är viktreduktion eller andra hälsoparametrar. 

Vi arbetar evidensbaserat i så stor utsträckning som möjligt. Pris 750 kr. Uppföljning(endast mätning och snabb analys) 400 kr.

För mer info vänligen kontakta mikael@hrcuppsala.se