HRC söker Leg fysioterapeut/sjukgymnast

 

Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast

Om HRC HRC ligger i centrala Uppsala i stadsdelen Luthagen. Hos oss finner du allmänmedicin specialist, naprapater, fysioterapeut, psykologer, massör, mf.l. Vi jobbar för att minska fysisk- och psykisk ohälsa genom att erbjuda förebyggande och behandlande tjänster. Våra kunder är försäkringsbolag, företag och privatpersoner.

Arbetsbeskrivning Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter och kunder.  Vi erbjuder även olika typer av teamtjänster och utbildningar för våra patienter/kunder, som du kommer att leda och/eller deltaga i. Vi har eget gym som du kommer få vara med att utveckla samt en annan sal för övningar som inte kräver fast utrustning.

Hos oss är du egenföretagare i ett hälsoteam bland andra egenföretagare under HRC paraply. Detta gör att vi skapar delaktighet och utvecklingsmöjligheter på ett unikt sätt.

Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra ”medarbetare” har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på självstyre med engagemang och delaktighet hos den enskilde individen samtidigt som det finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, trygg i både person och profession, har ett patient- och kundfokuserat arbetssätt och inte minst, brinner för ditt arbete.

Har du arbetat inom någon av dessa områden är det mediterande:

  • rehabiliteringsträning efter skada/operation
  • utbildad inom kroppskänning
  • personlig träning

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt individuellt och i team. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens/kundens behov i fokus.

För mer information kontakta Anna Vesterberg 076-188 52 14

Vill du bli kontaktad av oss var vänlig fyll i formuläret nedan

Dina kontaktuppgifter

 

Svara på följande fråga så vi vet att du är människa och inte någon spam-robot

 

 

 

Kontakta VD Anna Vesterberg 076-188 52 14 för mer information