Medicinsk yoga – Företag

Tyvärr har vi inte denna tjänst för tillfället. Hoppas komma igång till våren

 

Hälso-och Rehabcenter erbjuder Medicinsk yoga till företag när det kommer till allt från  “prova på pass” under friskvårdsdagar, yoga som rehabilitering av sjukskriven personal till yoga i förebyggande syfte. Stora företag bl.a. AstraZeneca och Investor använder återkommande rehabiliteringskurser i Medicinsk Yoga för sjukskriven personal samt som stresshantering och friskvård för sina anställda – Detta med mycket goda resultat.

Medicinsk yoga på arbetet ger bl.a.

  • Minskad stress
  • Ökat fokus
  • Positiv inställning och ökad glädje
  • Ökad rörlighet
  • Minskad smärta
  • Minskat antal sjukskrivningar

 

Med yoga tränar man upp en stark och nöjd personal.

Alla yogapass som Hälso-och Rehabcenter erbjuder utförs efter egen förmåga på yogamatta eller sittande på stol och man kan delta oavsett ålder, medicinskt tillstånd och yogisk erfarenhet. Yogapassen innehåller medveten andningsträning, mjuka fysiska övningar, avslappning och meditationer.

Vad är medicinsk yoga?

Ett pass i medicinsk yoga består av enkla, inkännande, säkra och mycket kraftfulla övningar.

Medicinsk yoga har sina rötter i kundaliniyoga och bygger på samma typ av övningar. Skillnaden mellan annan yoga och medicinsk yoga är att den är terapeutisk och övningarna är modifierade så att människor av alla åldrar skall kunna utföra dem. Det finns mängder av forskning och studier gjord på just medicinsk yoga.

Hälso-och Rehabcenter kommer gärna till ditt företag och skräddarsyr ett upplägg utefter era behov och önskemål. För mer information och prisuppgift.

 

Prisexempel:

Individuell yoga: 600kr

Yoga i grupp 10ggr,  30 min pass: 12499kr

 

 Vill du bli kontaktad av oss?

Dina kontaktuppgifter

 

Svara på följande fråga så vi vet att du är människa och inte någon spam-robot