Anna Lindroth, Leg naprapat och MammaMage certifierad

Jag är legitimerad naprapat med vidareutbildning inom manipulationstekniker, dry needling och idrottsmedicin. Sen jag själv blev mamma finns ett stark intresse att hjälpa nyblivna mammor att hitta tillbaka till sin kropp och återfå kontrollen i rygg och mage varför jag certifierat mig som mammamage-instruktör. Jag är en positiv, engagerad och noggrann naprapat som brinner för mitt jobb. Ända sen jag var liten har jag älskat idrott och jag haft äran att dels spela basket på elitnivå samt att arbeta med basketungdomar både på region och landslagsnivå. Jag visste tidigt att jag ville bli naprapat och tycker att jag har världens bästa jobb som varje dag får hjälpa människor att må bra.
Varmt välkomna till mig! 
anna@hrcuppsala.se

Boka Online